Португалският защитник Рафаел Герейро няма да поднови договора си с

...
Португалският защитник Рафаел Герейро няма да поднови договора си с
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд се раздели с португалски национал

Португалският бранител Рафаел Герейро няма да възобнови контракта си с Борусия Дортмунд и ще напусне немския вицешампион.

Той се разписа при равенството 2:2 с Майнц 05 в последния ден на Бундеслигата в събота, само че домакините се нуждаеха от победа, защото Байерн Мюнхен завоюва против Кьолн с 2:1 като посетител и взе 11-а поредна шампионска купа.

" След седем невероятни години е време да се сбогувам с всички вас с доста горест ", написа Герейро в профила си в Инстаграм.

Европейският първенец от 2016 година, чийто контракт изтича, не сподели къде ще продължи кариерата си. Името му се свързва от медиите с трансфер в Атлетико Мадрид. 29-годишния Герейро, който е роден във Франция, е отказал удължение на контракта си с Борусия.

От клуба разгласиха фотография в Туитър, на която се вижда по какъв начин капитанът Марко Ройс подава на разплакания Герейро фланелка в рамка с неговия номер 13 и подписи от неговите съотборници.

Клубът написа, че това е " прочувствено прощаване " освен за португалеца, само че и за Антони Модест, Махмуд Дауд, Феликс Паслак и Лука Унбехаун./ БТА 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР