Португалският полузащитник Бернардо Силва удължи договора си с Манчестър Сити

...
Португалският полузащитник Бернардо Силва удължи договора си с Манчестър Сити
Коментари Харесай

Край на спекулациите: Бернардо Силва подписа нов договор с Манчестър Сити

Португалският полузащитник Бернардо Силва удължи контракта си с Манчестър Сити през днешния ден и по този метод беше поставена точка на спекулациите, че ще се причисли още това лято към Пари Сен Жермен.

На формалната страница на Сити беше оповестено, че 29-годишният атакуващ халф е удължил договора си до края на сезон 2025/26. До момента той е спечелил пет трофеи във Висшата лига на Англия откогато пристигна в тима през 2017-а година от Монако.

" До момента имах шест прелестни години в Ман Сити и не мога да скрия насладата си, че оставам най-малко още три сезона ", съобщи Бернардо Силва, представен от формалната страница на клуба.

В Монако той беше част от тима дружно с Килиан Мбапе, като през 2017-а година завоюваха купата във Франция и стигнаха полуфинал в Шампионската лига. Същото лято Мбапе мина в Пари Сен Жермен. През пролетта вървяха спекулации, че португалецът желае още веднъж да се събере с някогашния си съотборник във Франция, само че към този момент в Париж.

Вестник Паризиен заяви през днешния ден, че плануваната договорка по оста Манчестър - Париж се е провалила след намесата на мениджъра на англичаните Пеп Гуардиола. Той е заплашил, че няма да бъде по никакъв начин удовлетворен да загуби и Бернардо Силва, откакто крилото Рияд Марез беше продаден в Саудитска Арабия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР