Португалският мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо отправи критика към Пари

...
Португалският мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо отправи критика към Пари
Коментари Харесай

Моуриньо критикува ПСЖ: Такива инвестициите, а още не са спечелили ШЛ

Португалският управител на Тотнъм Жозе Моуриньо насочи рецензия към Пари Сен Жермен. Той дефинира невъзможността на парижани до момента да побеждават в Шампионска лига като гаф. Попитан дали сезонът за възпитаниците на Томас Тухел ще е неуспех в случай че за следващ път не завоюват изданието на най-елитния клубен шампионат, експертът отговори жлъчно. " Провал е фактът, че не съумяха да вдигнат купата в последните два сезона. Играчите са невероятни и вложенията в клуба през последните 5-6 години са големи ", съобщи Жозе пред DAZN.

" Предстоящият мач с Байерн (Мюнхен) ще им бъде първи край - добави Специалния. - В такива моменти капацитетът на играчите разцъфтява на най-много. Знам, че баварците са доста мощен тим, само че те би трябвало да се приготвят, че ПСЖ може да ги нарани доста ".

Моуриньо разяснява и изключителния правилник, който дефинира да има единствено един пряк конфликт в елиминациите от евротурнирите. " Трябва да си душевен доста здрав, с цел да издържиш два мача. Липсата на реванш е по-добър вид за новобранците, тъй като за 90 минути всичко може да се случи. Аз персонално съм последовател на класическото предписание за два мача ", добави още известният управител.

ГЕОРГИ РАДУНЧЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР