Португалските фенове имат желание Кристиано Роналдо да остане резерва и

...
Португалските фенове имат желание Кристиано Роналдо да остане резерва и
Коментари Харесай

Още повече португалци искат Роналдо да е резерва

Португалските почитатели имат предпочитание Кристиано Роналдо да остане запаса и за четвъртфинала на Световното състезание против Мароко. 37-годишната звезда стартира на пейката дуела против Швейцария, а Португалия разруши противника си с 6:1. Неговият заместител Гонсало Рамош се регистрира с хеттрик.

Недоволството на Кристиано от това развиване докара до информации, че той е имал предпочитание да напусне лагера на тима и да си тръгне от Катар, само че е бил разколебан. Наставникът Фернандо Сантош призна, че е останал неудовлетворен от реакцията на Роналдо при промяната му в мача против Южна Корея предходната седмица.
 Кристиано желал да си тръгне от Световното Кристиано желал да си тръгне от Световното
Преди срещата с Швейцария анкета в “А Бола ” сподели, че 70 % от последователите на Португалия не желаят той да е титуляр в националния тим. Сантош ги послуша и отборът изигра най-хубавия си мач на Мондиала. В нова анкета на спортния вестник бе заложен въпроса дали Гонсало Рамош да бъде титуляр за срещата с Мароко за сметка на Кристиано. Този път процентът е много по-голям и към този момент 93,6% желаят Роналдо да остане на пейката.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР