Португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е призовал съотборниците

...
Португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е призовал съотборниците
Коментари Харесай

Роналдо обединява съблекалнята на Ман Юнайтед в подкрепа на Солскяер

Португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е призовал съотборниците си да окажат поддръжка към поставения под съществено напрежение управител на тима Оле Гунар Солскяер с изявите си на терена.

„ Manchester Evening News “ твърди през днешния ден, че нападателят е оповестил в съблекалнята, че всички играчи, без значение дали са изгубили религия в норвежеца и неговите тактически решения, би трябвало да дават максимума от себе си на терена и да поддържат треньора, до момента в който той остане на поста си.

Въпреки всички спекулации, че Солскяер може да бъде уволнен всеки миг, последните индикации са, че норвежецът към този момент остава на поста си и ще води тима в дербито с Тотнъм през уикенда. Гостуването в Лондон ще бъде 165-ият дуел, в който норвежецът ще изведе Манчестър Юнайтед като управител.

„ MEN “ написа още, че част от играчите на 20-кратния първенец на Англия са изгубили доверие към Солскяер главно поради решенията, които взима при избора на състав. Те недоумяват за какво футболисти като Джеси Лингард и Дони ван де Беек съвсем не получават късмет, в случай че се показват мощно по време на тренировките на тима.

Cristiano Ronaldo holding the Manchester United dressing room together as players question Ole Gunnar Solskjaer |
— Man United News (@ManUtdMEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР