Португалия няма да подцени отбора на Република Северна Македония в

...
Португалия няма да подцени отбора на Република Северна Македония в
Коментари Харесай

Фернандо Сантош: Ще подходим с уважение към Република Северна Македония

Португалия няма да подцени тима на Република Северна Македония в идния съдбоносен бараж за класиране на на международното състезание в Катар, съобщи селекционерът на португалците Фернандо Сантош.

Северномакедонците победиха сензационно Италия с 1:0 в Палермо, а Португалия надигра Турция с 3:1 и на 29 март в Порто двата тима ще спорят за място на Мондиала.

" Ще подходим с почитание към Република Северна Македония, както щяхме да сторим и против Италия. Казах ви и преди, че няма да съм сюрпризиран, в случай че играем против тях. Тези мачове не са смешка и всичко може да се случи. Ще играем с нужната централизация и и няма да ги подценим. Отбор, който побеждава европейския първенец, заслужава почитание ", сподели Сантош на конференцията след успеха над Турция.

Португалия трябваше да трепери в края против Турция, откакто пет минути преди края при 2:1 Бурак Йълмаз пропусна дузпа, с която можеше да прати мача в продължения.

" Не бива да позволяваме това повече да се случва в мач, който направляваме. Това е сигнална лампа за мача във вторник. Фокусираме се върху идващия мач, в който противникът сигурно е пределно окуражен да ни стъжни живота. Трябва да сме по-концентрирани пред нашата аудитория ", сподели още Сантош.
 Селекционерът на Северна Македония: Спечелихме по италиански
Селекционерът на Северна Македония: Спечелихме по италиански

Вкарахме гол с два удара във вратата, споделя Благоя Милевски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР