ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Треньорът на щат Северна Каролина Уес

...
ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Треньорът на щат Северна Каролина Уес
Коментари Харесай

Станфорд, щатските жени на Северна Каролина ще се запознаят в March Madness, преди да станат съперници на ACC през следващия сезон

ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Треньорът на щат Северна Каролина Уес Мур даже се пошегува за това: Играта на Wolfpack's Sweet 16 против Станфорд е малко предвестител на това, което следва.

Това е по този начин, тъй като през идващия сезон постоянно надареният Кардинал се насочва към Конференцията на Атлантическото крайбрежие.

Вторият подложен Станфорд играе против номер 3 в схемата N.C. в петък вечер в шампионата на NCAA за дами, преди топ поставеният Тексас да играе с поставената под номер 4 Гонзага в района Портланд 4.

„ Ще видя дали това може да се смята за нашата игра идната година против Станфорд и просто ще го броим двойно, ” засмя се Мур.

Станфорд е измежду петте тима на Pac-12 – множеството от всяка конференция – които са напреднали до Sweet 16, защото дните на лигата понижават заради пренареждане на конференциите. Станфорд и Калифорния взеха решение да се причислят към ACC предишното лято, част от колапса, който остави единствено два тима – Oregon State и Washington State – в Pac-2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР