Porsche обяви ново сътрудничество с австрийската компания Frauscher Shipyard, което

...
Porsche обяви ново сътрудничество с австрийската компания Frauscher Shipyard, което
Коментари Харесай

Porsche и Frauscher с електрическа яхта. Задвижването идва от електрическия Macan

Porsche разгласи ново съдействие с австрийската компания Frauscher Shipyard, което планува основаването на специфична напълно електрическа яхта, задвижващата система на която ще бъде същото като на към момента забуленият в загадка 100% .

Проектът на Porsche и Frauscher планува създаването на електрическа спортна яхта с дължина от 8.67 метра и широчина от 2.49 метра, създадена въз основата на модела Frauscher 858 Fantom Air, първите 25 от които се чака да бъдат доставени на притежателите си през идната година.

От Porsche споделят, че новата яхта Frauscher x Porsche 850 Fantom Air ще бъде оборудвана със особено пригодена за активността си 100% електрическа задвижваща система, батерийният модул на която се чака да бъде с потенциал от към 100 kWh. Благодарение на платформата си- 800 V, акумулаторът ще дава опция и за бързо зареждане

Frauscher x Porsche 850 Fantom Air ще бъде в положение да транспортира до 9 индивида, ще бъде изпълнена с платформа в задната си част, няколко обособени открити зони за отмора, електрическа лебедка, първокласна аудиосистема, ледник и други.

" С напълно електрическия Macan ние желаеме да предложим най-спортния модел в неговия сегмент ", разяснява, Йорг Кернер, вицепрезидент на продуктовата линия Macan. " Това е декларираната ни цел за развиване. И ние пренесохме тази упоритост във всеки подробност на лодката ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР