Порой, придружен с гръмотевици, наводни множество улици в Пазарджик. На

...
Порой, придружен с гръмотевици, наводни множество улици в Пазарджик. На
Коментари Харесай

Бури и порои заляха страната

Порой, съпроводен с гръмотевици, наводни голям брой улици в Пазарджик. На разнообразни места в града има доста закъсали коли, наводнени частни и публични здания.

Няма данни за потърпевши хора. Не е ясно и какво количество дъжд е паднало в региона.

Временно затворен за придвижване е пътят Разград - Попово - Антоново. Причината за въвеждането на ограничаването е влошената метеорологична конюнктура и последствия от проливния дъжд в региона на община Попово, заяви за Българска телеграфна агенция дежурният в Областно пътно ръководство.

Пътят е затворен поради кал и наноси земна маса. В момента от екипа на Районната пътна работа в Попово са на трасето.

До преди половин час е бил затворен и третокласният път Светлен - Априлово - Омуртаг, сподели на Априлово Миран Стоянов. Причината още веднъж е траялият повече от час и половина пороен дъжд над района. Проблемен е бил сектор от 30-40 метра, покрит с тиня, свлечена от нивите. Движението е нормализирано, след прекъсването на дъжда, добави кметът.

Дъждът в Поповско продължава с друг интензитет.

Проливният дъжд през последните часове в Ловешко и нанесъл огромни вреди в село Стефаново, като най-засегнат е регионът на архитектурния резерват в селото, заяви кметският наместник Иван Джуров. По думите му водата е отнесла огромна част камъни, пясък и тиня от по-високите елементи на селото към площада.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР