Порой от негативни коментари заля Мадона след появата ѝ на

...
Порой от негативни коментари заля Мадона след появата ѝ на
Коментари Харесай

Зрители нападнаха Мадона за външния ѝ вид на Грамитата. Ето какво има да им каже тя

Порой от отрицателни мнения заля Мадона след появяването ѝ на последните награди " Грами " на 5-ти февруари. 

Певицата се появи на премиите в черен костюм с вратовръзка и мрежести ръкавици. Косата ѝ беше вързана в плитки. Фокусът на много от мненията за 64-годишната Кралица на попа обаче са насочени не към облеклото ѝ, а към това по какъв начин наподобява лицето ѝ. 
                             

Зрителите са значително единомислещи, че певицата, която разгласи осъществяването на победителите в категорията за най-добро поп дуо - Сам Смит и Ким Петрас, се е обезобразила с пластични интервенции и не наподобява на себе си. По-сдържаните мнения я подлагат на критика, че не е избрала да остарее естествено и почтено, само че, несъмнено, има и хора, които насочат безспорни обиди.  

Мадона реши да не затваря очи пред вълната от негативизъм и насочи известие в Инстаграм към хората, които критикуват външния ѝ тип през последните няколко дни. 
 Мадона на премиите  Мадона на премиите  Мадона на премиите  Мадона на премиите
„ Вместо да се съсредоточат върху това, което споделих в речта си, която беше за безстрашието на актьори като Сам и Ким – доста хора избраха да приказват единствено за мои фотоси в непосредствен проект, направени с фотоапарат с дълъг обектив от фотограф, които биха изкривили лицето на всеки!! " – написа Мадона. 

„ Никога не съм се извинявала за нито един от креативните избори, които съм направила, нито за метода, по който наподобявам или се обличам, и няма да стартира да го върша “, съобщи певицата, която неотдавна разгласи ново международно турне.
                             

„ Медиите са ме унижавали от началото на кариерата ми, само че разбирам, че всичко това е тестване и съм щастлива, че мога да проправя пътека, тъй че на всички дами зад мен да им е по-лесно през идните години. “ – продължи Материалното момиче. 

Мадона даже цитира част от Break My Soul, шлагера от новия албум на колежката си Бионсе: " Няма да пречупите душата ми. "

Звездата искаше да покаже ясно, че е доста по-заинтересована от насърчаването на другите актьори, в сравнение с от унижаването на хората.

Мадона предизвикателно приключи изявлението си против злобарите: „ Очаквам с неспокойствие още доста години на подривно държание – прекрачване на граници – опълчване на патриархата – и най-много наслаждаване на живота ми. “
 Мадона на премиите  Мадона на премиите  Мадона на премиите  Мадона на премиите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР