Породата Той Пудел е много популярна в целия свят. Тези

...
Породата Той Пудел е много популярна в целия свят. Тези
Коментари Харесай

Характер и поведение на Той Пудел

Породата Той Пудел е доста известна в целия свят. Тези кучета постоянно се демонстрират на състезанията за домашни любимци, а също така са доста съобразителни и елементарно се образоват, Ако и вие сте решили да отглеждате Той Пудел, тогава е добре да сте осведомени с породата малко по-подробно.

Характер на Той Пудела

Тези кучета са доста умни и съобразителни. Не са конфликтни и елементарно намират общ език с индивида, трансформирайки се негов любим и правилен другар.

Способни са да се радват и да съчувстват на човек, като отсъствието на внимание към тях ги кара да се усещат тъжни, само че и това може да окаже отрицателно въздействие на характера им.

Ако не им обръщате задоволително време дневно, то бъдете подготвени постоянно да се сблъсквате с нагризаните чехли или локвата в несъответствуващото място, тъй като в този случай те стават много отмъстителни.

 Той Пудел Снимка: pixabay.com

По държание Той Пуделите са доста дейни и постоянно могат да вършат бели. Обичат да бъдете до хората и не харесват да са сами. Разбират се елементарно с животните към себе си и не са нападателни. Бъдете подготвени, че в един миг може и да слушат, вървейки гордо до вас, а в идващия - ще извършват разнообразни акробатски номера.

От друга страна пък, се стараят да схванат и да усетят вашите стремежи, с цел да ви угодят. С наслаждение ще ви донесат чехлите или ще си полежат с вас на дивана, до момента в който гледате обичаното си предаване.

Поведение на Той Пудела

Към позитивните черти на породата може да се добави и това, че не лаят неоснователно, както някои питомци. За тях не е свойствена експанзията и бързо се привързват към стопаните си, демонстрирайки по всякакъв начин своите умения.

Тези питомци обичат да прекарва времето си интензивно, по тази причина са отлична порода за тези, които водят забързан метод на живот. Тези кучета обичат водата, по тази причина самоуверено можете да ги вземете с вас, в случай че сте решили да ходите за риба с другари да вземем за пример.

 Той пуделите са доста сладки Снимка: pixabay.com

Те са идеалните домашни любимци за фамилиите с деца. Ако пък водите деен облик на живот, то те постоянно са подготвени да споделят с вас това всекидневие и да играят и бягат дружно със стопанина си. За тях не са свойствени чертите на характера като надменност или горделивост.

Те са доста предани и не понасят самотата. Дресировката на Той Пудела не е комплицирана задача, само че за тази цел би трябвало напълно да познавате любимеца ви, а също по този начин да отделяте задоволително време за възпитанието му.

Той Пудела е декоративна порода куче и са едни от най-известните циркови кучета, защото доста елементарно се поддават на дресура и образование, само че и заради благия им външен тип. Като прибавим и сладкия темперамент на Той Пудела, те се трансформират в идеалния домакински любим, в случай че имате деца и сте решили да ги зарадвате с питомец, с който да си играят.

Ако желаете да си вземете кученце от породата, разгледайте тези разгласи за той пудел.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР