Порнозвездата от ливански произход Миа Халифа разкри как се е

...
Порнозвездата от ливански произход Миа Халифа разкри как се е
Коментари Харесай

Апетитна ливанка предизвика фурор в порноиндустрията и си навлече гнева на "Ислямска държава"

Порнозвездата от ливански генезис Миа Халифа разкри по какъв начин се е трансформирал животът й, откакто терористите от " Ислямска страна " й оповестиха война поради фотосите й с хиджаб.

Миа идва в Съединени американски щати със фамилията си, когато е още дребна. В порноиндустрията се оказва изцяло инцидентно. Благодарение на източната си осанка се оказва доста търсена. Кариерата на младото момиче стартира да върви нагоре и тя може да се похвали с цяла войска от фенове.



Но със славата идват и проблемите.



Миа споделя, че обликът на момичето с хиджаб, което прави секс, не е фиктивен от нея, а от продуцентите. Тогава била на 21 години и не можела да отхвърля.



" Като дребна имах доста комплекси, бях с наднормени тегло. По-късно обаче се почувствах уверена. Разбира се, в този момент скърбя, че тогава не можех да споделям „ не” на това, което ми предлагат”, признава Миа Халифа.



След като филмът й става обществено притежание, почнали заканите от страна на терористите от „ Ислямска държава”. Първоначално в мрежата се появи фотография, на която на Мия й режат главата. След това терористите удариха профила й в Инстаграм и започнаха да разгласяват от нейно име постове, които пропагандират полезностите на „ Ислямска държава”. Заплахите на джихадистите в началото изплашили момичето, само че по-късно я създали по-силна.



" Не съм мечтала за това. Не желая да ме асоциират с порноактриса и се старая да избегна сходни сравнения”, споделя още тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР