Порно звездата Миа Малкова, коронована за модел на годината“ на

...
Порно звездата Миа Малкова, коронована за модел на годината“ на
Коментари Харесай

Порно звездата Миа Малкова поля с мляко титлата Модел на годината на Pornhub /снимки/

Порно звездата Миа Малкова, коронована за „ модел на годината “ на Pornhub, подразни почитателите, до момента в който се наливаше с мляко, съобщи " Дейли Стар ".
Миа Малкова, която завоюва голям брой награди за работата си, може да се похвали с колосалните 12 милиона почитатели в Instagram. Така че не е чудно за какво известната кокона съумя да завоюва купата " професионален модел на годината " ; в листата с оценки на уеб страницата за развлечения за възрастни.
И в скорошна обява в акаунта на американката в обществените медии, едрогърдата русокоска реши да разреши на почитателите да се почерпят малко зад кулисите.
Моделът, който се подложи на промяна на гърдите си за рождения си ден през 2020 година, театралничи в червени железни бикини, които усилиха хирургически увеличените ѝ гърди, до момента в който поливаше извивките си с мляко.
Докато бялата течност се стичаше по деколтето ѝ към покрития с прашки чатал, тя държеше бутилка мляко в едната си ръка и се хилеше с кремав мустак.
Влюбени в русата бомба почитатели поляха Миа с нещо друго от мляко – куп похвали. Някои даже стигнаха до такава степен, че нарекоха модела 'богиня'.
Миналата година Миа съумя да качи впечатляващите 39 видеоклипа в платформата X-rated, което ѝ оказа помощ да стане 10-ата най-търсена порнозвезда и 7-ата най-търсена порнозвезда от дами през 2023 година
Pornhub сподели, че " всички погледи са ориентирани " към зашеметяващия модел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР