Поредното голямо признание за високо ниво на професионализъм в избата

...
Поредното голямо признание за високо ниво на професионализъм в избата
Коментари Харесай

Високо признание за екипа на New Bloom Winery

Поредното огромно самопризнание за високо равнище на професионализъм в избата от Съединени New Bloom Winery този път пристигна от Съюза на енолозите в България (СЕБ). Гено Танев - технолог във винарната от гр. Съединение, стана притежател на наградата "Млад енолог на годината ", оповестиха от професионалната организация.

„ За 5-та поредна година УС на СЕБ връчва тази премия на най-заслужилият и перспективен съгласно нас човек измежду младите сътрудници. С това се опитваме от една страна да поощрим и мотивираме момчетата и девойките, които таман навлизат в сектора, само че също по този начин и да изградим самобитен мост на последователност сред другите генерации, избрали задачата да работим и развиваме българското винарство “, пишат от СЕБ.



Технологът работи под управлението на един от най-изтъкнатите експерти в сектора Владимир Влъчков. В професионален проект най-голямото предизвикателство пред младия енолог е да основава виновността Face 2 Face (F2F), които са емблема за високото равнище на работа в New Bloom Winery. Най-голямата му пристрастеност са пенливите виновност.



Избата провокира виненото любознание на специалиста както с новаторския си метод, по този начин и с разнообразието от сортове, които отглежда. На близо 6000 дка, технолозите работят с над 10 разнообразни сорта вино, в това число и непознати у нас разновидности като немските Дорнфелдер и Регент и италианската Глера, от която се прави Просеко. Водещите марки на New Bloom Winery са Verano Azur, PIXELS и Face 2 Face. Гено Танев работи в избата в Съединение повече от година.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР