Поредното доказателство, че любовта може да се празнува всеки ден

...
Поредното доказателство, че любовта може да се празнува всеки ден
Коментари Харесай

Чантата, която открадна сърцата на всички момичета

Поредното доказателство, че любовта може да се чества всеки ден е чантата, в която всички девойки се влюбиха този сезон. Става въпрос за модела с форма на сърце, който, несъмнено, се споделя Le Coeur на Alaïa, и който прикова вниманието на фешънистите още предходната година, само че през този фешън месец към този момент я виждаме на всички места из тоалетите.

Чантата се предлага в разнообразни цветове, измежду които любимци безспорно са черното и аленото. Но по-хубавото е, че е със общоприет размер, който може да събере най-необходимите неща на едно момиче, което я прави не е толкоз непрактична, колкото някои от нейните сходни прародители.
               

Можем да я носим на всички места – и в всекидневието, и за някое особено събитие, тъй като може да се комбинира добре и с дънки и, както и с дребна черна рокля. И инфлуенсърите по време на Седмиците на модата не стопират да ни демонстрират по какъв начин я носят. Особено харесваме по какъв начин черната й версия наподобява като класическа кожена чанта за през рамо, само че придавайки с формата си малко повече характерност на стайлинга.

Подобно на всички паметни дизайнерски чанти, тя естествено беше утвърдена и от известните персони. През лятото Селена Гомес носеше Le Coeur в Париж в комбиниране с карирани пола и блуза. Тоалет, който като че ли беше излязъл от „ Емили в Париж “.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР