Поредно заседание се проведе по делото за убийството на Евгения

...
Поредно заседание се проведе по делото за убийството на Евгения
Коментари Харесай

Защитата на съпруга на намерената в куфар Евгения поискаха ексхумация на трупа й

Поредно съвещание се организира по делото за убийството на Евгения Владимирова. Съдът одобри няколко експертизи. От съдебно-психиатричната и психична стана ясно психологичното положение на двамата подсъдими - брачният партньор на Евгения Орлин Владимиров и татко му Пламен, който е апетитен за съизвършител.
Прочетете още
Според данните Орлин не страда от психоза и няма данни той да е страдал от такова разстройство все още на осъщественото закононарушение през октомври 2021 година.

Така съгласно изводите на специалистите Орлин Владимиров, в случай че е направил действието, в което е упрекнат - за убийството на брачната половинка си, то той го е разбирал и е могъл да управлява постъпките си, като надлежно може да дава пояснения по отношение на действията си и пълноценно да взе участие в наказателния развой, оповестиха движимости лица по делото.

Защитата на Владимиров поиска ексхумация на натрупа на Евгения. Според тях съдебномедицинската експертиза била направена некадърно. Съдът отхвърли това искане.

Не беше позволена експертизата на психолозите, направена от Тодор Тодоров - психолозите. Причината - юристите на Орлин Владимиров се обосноват с обстоятелството, че Тодоров е дал медийни изказвания. В тази експертиза стават ясни резултатите от водените беседи с обвинените татко и наследник, предаде Нова ТВ.

На идващото съвещание, което е планувано за 28 септември, подсъдимият Орлин Владимиров съобщи, че желае да даде пояснения по делото. До този миг той пазеше безмълвие.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР