Поредният скандал в Златица - кметът на общината Стоян Генов

...
Поредният скандал в Златица - кметът на общината Стоян Генов
Коментари Харесай

Червен кмет връща 2 млн. лв. за подмяна на водопровод

Поредният скандал в Златица - кметът на общината Стоян Генов върна извоювани 2 млн. лв., предопределени за замяна на тръбопровод на едни от най-проблемните улици в града. Финансирането бе извоювано от някогашната кметица Магдалена Иванова през юни 2019 година Фирмата реализатор също е определена с процедура през същата година. За Генов остана единствено осъществяването и рязането на лентата.

Административната отпадналост на сегашния кмет обаче докара до сегашната патова обстановка. Вместо да се захване с дейностите по замяна на оборудванията, Генов всяка седмица посрещаше посланици, министри, поднасяше цветя, плакети и грамоти, които с нищо не способстват за смяната на образа на града.
Възмутени златичани разясняват, че една от аргументите, заради която планът по този начин и не започва, е тъй като Генов употребявал всички вероятни административни и процедурни пречки, с които да бъде притисната компанията реализатор. Генов е следващият редови член на Българска социалистическа партия, който лидерката на партията Корнелия Нинова за една нощ трансформира във фактор като натисна локалната конструкция да го издигне за кмет през 2019 година Той се счита за един от лоялните и поддръжници в Софийска област. Генов интензивно подпомагаше акциите на аления народен представител Иван Ченчев, считан за един от любимците на Нинова. "Проблемите с водата в Златица са първостепенни. По цяло лято нямаме вода или в най-хубавия случай сме на режим. Това е същинско безсрамие! “, разясняват наранени жители в обществените мрежи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР