Поредният проект на фотографа Вихрен Георгиев от е свързан с

...
Поредният проект на фотографа Вихрен Георгиев от е свързан с
Коментари Харесай

Вихрен Георгиев представя хора и истории за пример

Поредният план на фотографа Вихрен Георгиев от е обвързван с бащинството.

Той е снимал „ Бащи за образец “, само че както нормално, феновете освен могат да се радват на забавни фотоси, само че и да научат истории, свързани с хората на фрагментите.

По думите на Вихрен у нас може още много да се направи за бащите и бащинството.

„ Стигмата е, че майките би трябвало да се грижат за децата, да ги отглеждат и възпитават, а бащите – да носят пари. Исках да покажа, че и бащата може и би трябвало да е пълностоен родител. Исках да покажа, че има и такива татковци “, означи фотографът повествовател пред Радио София.

В уеб страницата на „ Майко блага “ над 250 дами са откликнали на поканата и са номинирали мъжете си за положителни татковци.

Сред сниманите има мъж, който работи на летището, различен е на висока служба в телекомуникационна компания, фитнесинструктор, радиожурналист.

„ Изненада ме сериозността, с която тези мъже се отнасят към родителството, към децата си. Трябва да помним, че връзката е двустранна. Децата би трябвало да се слушат “, добави Вихрен Георгиев.

В момента настоящата му самодейност към този момент е обвързвана с имунизацията против ковид. Снима и споделя истории на имунизирани хора , без да взе участие в разногласието с антиваксърските настроения.

При толкоз доста неимунизирани българи, можем да се досетим какви са противоположните връзки на неговите изявления.
Единственото, на което той държи, е да не става проводник на подправени вести и псевдонаучни доводи.

С фотографа беседва Мария Илиева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР