Поредни феноменални постижения на Барселона и голямата звезда Лионел Меси

...
Поредни феноменални постижения на Барселона и голямата звезда Лионел Меси
Коментари Харесай

Нови феноменални постижения за Барса и Меси

Поредни феноменални достижения на Барселона и огромната звезда Лионел Меси останаха на назад във времето поради референдума за самостоятелност на Каталуния.

Победата на Барселона против Лас Палмас (3:0) пред празните трибуни на „ Камп Ноу ” бе мач №1000 за отбора без позволен гол в Примера дивисион. Нито един различен тим не е реализирал това, а втори в класацията с 930 такива срещи е Реал (Мадрид). С най-голяма заслуга за този връх на каталунците са някогашните вратари на отбора Виктор Валдес (172 мача без позволен гол) и Андони Субисарета (124 срещи без попадения). Що се отнаса до някогашните треньори на Барса №1 е починалият Йохан Кройф, под чието управление тимът не е допускал гол в 118 мача.

В същото време Лионел Меси в никакъв случай не е записвал толкоз добър старт като в сегашния сезон на Примера дивисион. 30-годишният аржентинец има към този момент 11 гола за състезание, подобрявайки личното си най-хубаво достижение в испанския хайлайф. Той вкара две от попаденията си против Лас Палмас и задмина върха си от 10 гола в първите 7 кръга през сезон 2011/12.

ОЩЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМА В КАТАЛУНИЯ – ТУК

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР