Поредната щура ваканция си спретна Гери-Никол, този път в компанията

...
Поредната щура ваканция си спретна Гери-Никол, този път в компанията
Коментари Харесай

Ето го новия на Гери-Никол

Поредната щура почивка си спретна Гери-Никол, този път в компанията на секси мачо. Певицата отпраши за гръцкия остров Миконос, като с нея е и хипотетичното й гадже. Той е войник. Това стана ясно от фотография, която Гери пусна в мрежата.

На нея се вижда здрава мъжка татуирана ръка, която стиска трофей от спортно съревнование, а тя написа „ гордея се с теб “. Същият този ММА войник прави компания на изпълнителката на шлагера „ Шефе, шефе “.

Яката дупара пуска няколко клипчета от следващото плажно празненство, на което участва и новият й. Очевидно варненката се е престрашила да обявява връзката си и въпреки да не посочва името на гаджето, е видно, че певицата се усеща добре с него и е щастлива. От фрагментите излиза наяве, че избраникът на Герито е по-възрастен от нея. Певицата напълно скоро ще чукне 24 години и никак не има намерение да си седне на дупарата.



Гери-Никол има афинитет към здравеняци, които са изрисували телата си съвсем напълно. Една от обществено известните й връзки бе още веднъж с ММА войник. Дани Илиев и певицата дълго мачкаха чаршафите и се показваха дружно на обществени места. Няколко месеца по-късно Гери му би шута и се отдаде на къси и бурни връзки. След краха на връзките им хитмейкърката спря да споделя с кого и по кое време дели леглото си, предава България през днешния ден.

Упоритото бранене на любовния й живот очевидно малко по малко стартира да понижава. Най-вероятно Гери скоро ще се престраши и ще разкрие кой е мистериозният мъж, който танцува с нея на о. Миконос.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР