Поредната порция драматични ситуации във Фермата“ доведоха до крайни реакции

...
Поредната порция драматични ситуации във Фермата“ доведоха до крайни реакции
Коментари Харесай

От мрежата: С тези кървави КАДРИ „Фермата“ потресе всички и…

Поредната порция трагични обстановки във „ Фермата “ доведоха до крайни реакции в обществените мрежи. От началото на сезона в стопанството се разиграват люти борби, което и всички са очаквали. Случиха се обаче и редица произшествия, които шокираха феновете.

„ Тази година единствено дето не приключихте някой (пази Боже) “, гневи се фенка на патриотичния формат в ефира на bTV, визирайки един от последните произшествия, обвързван с неприятното рухване на Мис България Нанси Карабойчева, което я извади от играта.

„ То не бяха припадаци, рухвания и какво ли още не… Станахте като „ Игри на волята “, през епизод Линейка на терен “, гласи различен коментар в мрежата за протичащото се в този сезон на „ Фермата “.

„ Ако искахме да гледаме бойни подиуми, щяхме да си пуснем някой екшън филм…  Битките ви са нагласени, възмутени сме! Например вчерашната борба беше фалш. По-бързите с по-малко неточности, изгубиха. Отблъсквате фенове като нас, които гледат предаването от години “, не икономисват рецензия още консуматори.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР