Поредната им дестинация явно е Френската Ривиера. Именно от територията

...
Поредната им дестинация явно е Френската Ривиера. Именно от територията
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако гъзареят на Френската Ривиера

Поредната им дестинация очевидно е Френската Ривиера. Именно от територията на лукса и гъзарията съгласно тях се пуснаха те в малко видео в Инстаграм. Разхождайки се по баровския бул., двамата не пропуснаха да предложат и услугите си на почитателите. Всички могат да изпращат поръчките си за “луксозни поздрави ” към предприемчивата двойка, без значение дали се отнасят за Свети Валентин, за рожден ден или имен ден и прочие

        View this post on Instagram                      

A post shared by Nina Dimitrova (@dimitrova_nina_world)

Така Пиленцата от Монако, както болшинството ги познава, още веднъж привлякоха очите към себе си. Макар и да липсва информация за възможната цена на сходна услуга, евентуално тя въпреки всичко не е безвъзмездна. Семейството се слави като обичащо лукса и провокациите, а пътуванията им постоянно се показват в обществените мрежи.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Nina Dimitrova (@dimitrova_nina_world)

Борислав се изявява като водач на лимузина, с която обезпечава превоз на сякаш значими персони до летището и назад. Мантрата на влюбените е да се обкръжават все с потвърдили се в бизнеса и славата хора, с цел да може да се покатерят нагоре. Всеизвестно е, че с какъвто се движиш, подобен ставаш. Луксът и благосъстоянието очевидно притеглят фамилията, а до каква степен в действителност могат да си разрешат баровски воаяжи, е друга тематика.

Автор: ladyzone.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР