Поредна вандалщина във Варна, която поставя въпроси.Неизвестни са потрошили машина

...
Поредна вандалщина във Варна, която поставя въпроси.Неизвестни са потрошили машина
Коментари Харесай

Билетче или срязан пръст - изберете си СНИМКИ

Поредна вандалщина във Варна, която слага въпроси.

Неизвестни са потрошили машина за билетчета в града. Стъклото на автомата на спирка Музея е строшено. За това споделя варненка във Фейсбук.

" С наслаждение да си вземеш билетче. Най-много един срязан пръст ", установи Боника Стоева.

Опасност сигурно има, а обстановката възмущава локалните. Още повече, че системата е заплатена с публични средства, а вредите от хулиганщината още веднъж ще заплати данъкоплатецът.

Много жители установяват, че за сходни прояви не са отговорни нито политиците, нито изискванията, а обособени хора. Някои приканват за солени санкции и санкции, други се чудят къде са управляващите, които би трябвало да санкционират отговорните.

Трети се приспособяват, търсейки способи да не се занимават с потрошена инфраструктура. Поне този път.

Вижте мненията на варненци:

" После страната ни е виновна… Докато някои хора не осъзнаят, че смяната зависи от всеки един човек, а освен от управниците - няма оправия. Асансьори, подлези - страната ли ги рисува и препикава?… Гнусна работа… ",  Симая И.  " Не пазя никого, само че тази машина не се е счупила сама. И не е единствената, с която някой си е " поиграл ". Мисля, че всяка една в града е предходна най-малко един път през този вандализъм ", написа Таня Ц.  " Взимайте си билетче с приложението за смарт телефон. Ще е по-удобно и по-евтино (левче е билетчето, в случай че го вземете през приложението). Алтернативно може да си вземете карта от някоя от машините край спирките и след това да я презареждате на машина в рейса или на машина до спирка ", поучава Валентин С.  " Нищо смешно не виждам, даже не е тъжно! Всички са отговорни по веригата, като тръгнеш първо от родителите на тия примати, че стигнеш до институциите ", счита Мартин Г. Ситуацията във Варна не е изключение. Нека единствено си напомним нашарените здания из най-различни градове, изпочупените пейки в паркове и градинки или стъклените спирки в Пловдив, които постоянно биват потрошени. Оказва се, че някои хора не схващат или не желаят да проумеят, че вземат участие в заплащането на всичко -  с директните и косвени налози, които заплащат. Но още веднъж избират да трошат, трансформирайки средата на себе си и близките в окаяна и неприятна.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР