Поредна тежка катастрофа с пострадал пешеходец стана тази вечер в

...
Поредна тежка катастрофа с пострадал пешеходец стана тази вечер в
Коментари Харесай

Мъжът, пометен от кола до мол Сердика, пресякъл на червен светофар

Поредна тежка злополука с потърпевш пешеходец стана довечера в централната част на столицата, за което Lupa.bg извести по-рано. Автомобил удари пресичащ човек, в непосредствена непосредственост до столичния мол " Сердика център " на бул. " Ситняково ", оповестиха очевидци в групата " Катастрофи в София ".



Според информация на Нова телевизия раненият е мъж, а вследствие удара е получил тежка мозъчна контузия. Линейка на " Спешна помощ " е откарала потърпевшия в " Пирогов ". По информация на Българска телеграфна агенция от полицията обаче става въпрос за блъсната жена. Източник на Lupa.bg удостовери, че потърпевшия фактически е бил мъж.

Инцидентът е станал към 19,42 ч. довечера - тогава е подаден сигналът до тел. 112. Заради произшествието и последвалия полицейски оглед, в региона се образува голяма запушалка от коли за към час 

Очевидци на случая разгласиха и фотоси от злополуката - навръх мястото има пешеходен светофар и пешеходна пътека. По непотвърдена информация, мъжът е пресичал на червен светофар и е бил блъснат от черна " Шкода Октавия ". Човекът е откаран в " Пирогов " в тежко положение, само че към този момент няма заплаха за живота му.

По обед пък пострада различен пешеходец в столицата, още веднъж на пешеходна пътека. Автобус на градския превоз блъсна 71-годишна жена към 11 часа на бул. " Арсеналски ". Пострадалата беше откарана за обзор в болница, след което е изписана.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР