Поредна остра статия за случващото се у нас се появи

...
Поредна остра статия за случващото се у нас се появи
Коментари Харесай

Independent за България: “Дисниленд” на корупцията

Поредна остра публикация за протичащото се у нас се появи в интернационалното медийно пространство. В нея се разясняват продължаващите към този момент над 80 демонстрации против ръководещите и основния прокурор Иван Гешев, който се възприема като едно от лицата, помагащи на мрежата от подкупен хайлайф да продължи да работи и да източва обществени средства.
Британското издание беседва с Христо Иванов - някогашният правосъден министър и съпредседател на “Демократична България”, който се опита да дебаркира на българския бряг край парк “Росенец”, покрай лятната резиденция на Ахмед Доган.

Иванов дефинира България като “Дисниленд” на корупцията.

.

" Има цяла прослойка от хора, които не съблюдават законите и вършат по този начин, че законите да работят в тяхна изгода. Това е, което вбесява хората ", изяснява още Иванов и добави, че протестиращите у нас възприемат цялата политическа класа у нас като клика, която би трябвало да бъде изхвърлена от ръководството.

В обявата се засягат и тематиките за пазаруването на гласове както и схващането, че у нас се разполага погрешно с обществени средства, а държавните контракти се подписват с доближени. За това сме разказвали и няколкократно във ФрогНюз. Статии по тематиката може да прочетете тук и тук.

“Събитията засягат тематика, по-широка от проблемите на България, в това число възходът на десния популизъм и манипулирането на демократичния развой с лицемерни трикове. " Борисов - нагъл популист с известност на коцкар без задръжки - е някогашен бодигард и пожарникар, който се любува на имиджа си на мъжага. Поддръжниците му включват футболни хулигани, провокиращи протестиращите по улиците, а негови заместници очернят протестиращите с избрания като " неудачници ", " маймуни " и " дегенерати ", написа още " Independent ".

В публикацията се приказва и за фотосите с парите, златото и револвера, до момента в който Борисов спи, за които се предполагало, че са направени от " някоя елитна продажница ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР