Поредна нова скандална подробност около бързия развод на Софи Маринова

...
Поредна нова скандална подробност около бързия развод на Софи Маринова
Коментари Харесай

Скочиха на Софи Маринова: Обвиниха я в страшен грях!

Поредна нова скандална детайлност към бързия бракоразвод на Софи Маринова и Гринго раздруса за следващ път светските среди. Сагата сред ромската звезда и някогашния ѝ обичан продължава да кипи с цялостна мощ!

Този път в връзките сред двамата се заприказва и за съществуване на черна магия, която персонално певицата направила на някогашния си мъж преди злополуката, в която той пострада неотдавна, написа " Хот сцена ".

Слуховете редят, че ядосана от отрицателния процес на брака си с Гринго фолкпевицата пратила по негов адрес тежки обети.

Припомняме, че злополуката с Тодор Давидов стана по-малко от месец, откакто бракът му със Софка завърши и публично бе разтрогнат.

Гринго пътувал дружно със собствен другар, когато на един светофар върху тях налетял пийнал и дрогиран германец.

Бившият мъж на изпълнителката се разминал със счупено ребро, само че незабавно тръгнал за България, с цел да се лекува в родината си.

Преди това пък самата Софи Маринова се появи на присъединяване със счупена ръка, а малко по-късно бяха тиражирани информации, че това се е случило след следващия скандал с Гринго.

Наскоро Софи Маринова смени фрапантно прическата си и към този момент е с ултракъса коса.

Злите езици, несъмнено, побързаха да разтълкуват смяната като основна, защото певицата сякаш вярвала, че по този начин ще спре отрицателните обстановки в живота си.

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР