Поредицата скандали свързани със сексуални посегателства над жени от страна

...
Поредицата скандали свързани със сексуални посегателства над жени от страна
Коментари Харесай

Олимпийска златна медалистка била малтретирана сексуално седем години

Поредицата кавги свързани със полови похищения над дами от страна на мъже естествено засегна и спорта. Златната олимпийска медалистка от Лондон 2012 МакКайла Марони реши да приказва намерено за издевателството, на който е била подложена като състезателка на националния тим на Съединени американски щати за интервал от седем години. 21-гимнастичка гимнастичка е била изнасилвана, съгласно личните й думи от лекаря на тима.
#MeToo pic.twitter.com/lYXaDTuOsS
— mckayla (@McKaylaMaroney) 18 октомври 2017 година

“Всичко свърши едвам когато напуснах спорта. Бях изнасилвана от лекар Лари Насар, доктор на националния тим на Съединени американски щати по гимнастика, както и на олимпийския отбор. Случи се и на самата Олимпиада, тъкмо преди да вземем златен орден отборно и аз да печеля сребърен самостоятелно. Където и когато имаше опция, той ме “лекуваше””, написа Марони в Twitter.

Гимнастичката е най-популярният състезател, който насочи обвинявания към станалия прочут към този момент доктор Лари Насар, който сега се намира в пандиза в Мичиган и чака развой, в който ще би трябвало да дава отговор по голям брой полови закононарушения, откакто по-рано тази година бе задържан за владеене на фотоси със полово измъчвани деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР