Пореден трус разтърси брака на бившия национал на Сърбия Душко

...
Пореден трус разтърси брака на бившия национал на Сърбия Душко
Коментари Харесай

Карлеуша издирва коя е спала с нейния Душко /снимки/

Пореден трус раздруса брака на някогашния национал на Сърбия Душко Тошич и певицата Йелена Карлеуша.
Появи се информация, че 36-годишният бранител изневерил на седем години по-голямата си брачната половинка с телевизионна водеща. Името й не се загатва. Започнало е следствие, твърди клюкарското издание „ Свет “. Идеята е самоличността на тайнствената държанка да излезе нескрито.
Ако това се случи, тя най-вероятно ще бъде уволнена, защото разрушава брака на една от най-популярните двойки в Сърбия. „ Вярно е, че новината беше призната с запаси, защото Душко и Йелена постоянно са имали доста постоянен брак. Но защото никой не желае кавги, въпросната дама ще се раздели с работата си даже в случай че единствено е правила опит да се домогне до футболиста. Все отново Карлеуша е значимо име и работи с съвсем всички малките екрани. Всички я ценят и почитат “, твърди източникът на изданието.
В светските среди в Сърбия се заприказва, че става въпрос за Саня Маринкович, която води занимателно предаване и е разведена.
„ Да не мислите, че съм аз? Не го познавам, единствено се поздравяваме, когато се забележим. Канили сме го да ни гостува, само че не съумя да пристигна. Познавам обаче брачната половинка му Йелена, освен това към този момент 20 години, знаех и починалата й майка. Някой се е объркал, не аз съм въпросната водеща “, съобщи Саня.
Йелена също има вяра на своя Душко. Наскоро тя написа дълъг пост в Инстаграм, с който му благодари, че е до нея.
„ Наздраве за индивида, който в никакъв случай не изневерява, не наранява, не унижава. Никога, на никое място. Човек без една черна точка, който за жалост търпи доста грозни нападки от заболели мозъци и таблоиди “, изясни се Йелена, която е омъжена за футболиста от 2008 година и му роди две дъщери – 12-годишната Атина и година по-малката Ника.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР