Пореден случай на близо 100-годишен мъж, който предизвика пътно произшествие.

...
Пореден случай на близо 100-годишен мъж, който предизвика пътно произшествие.
Коментари Харесай

94-годишен шофьор се удари в дърво на мокър път във Варненско

Пореден случай на близо 100-годишен мъж, който провокира пътно произшествие. Шофьорът е на 94. За благополучие се е разминал без съществени контузии след конфликт с дърво.
Инцидентът е станал по ярко сред селата Пчелник и Балчик. По време на злополуката е валял дъжд и пътното платно е било мокро. Шофьорът изгубил ръководство над транспортното средство, минал в насрещното и се блъснал в дървото. Малко преди да загуби ръководство, 94-годишният водач блъснал огледалото на движещ се в насрещното автомобил.
Макар и изплашен възрастният мъж бил съответен.   Точно водачът му извикал на помощ кметския наместник на село Пчелник. Георги Добрев образова бъдещите водачи от 43 години. Според него свидетелството за ръководство на възрастните водачи не би трябвало да е безсрочно, както е в този момент.
" С повишаване на възрастта на водачите, просто да понижа периода за издаване на удостоверение и по този метод всички тези претенденти, те би трябвало да минат през болнично заведение, с цел да бъдат освидетелствани било за зрение, било за слух, за памет “, счита Георги Добрев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР