Пореден скандален таен запис издаде кошмарното ежедневие на децата в

...
Пореден скандален таен запис издаде кошмарното ежедневие на децата в
Коментари Харесай

Таен запис уличи медицинска сестра от детска градина в насилие над деца

Пореден абсурден скришен запис издаде кошмарното всекидневие на децата в българска ясла. Този път заведението е столично, а от Столична община ще създадат инспекция по подадения сигнал, съобщи bTV.
Записът е изработен от родители, обезпокоени от промени в държанието на щерка си, която посещава яслена група към детска градина. Момиченцето е към 2-годишно и към момента не може да приказва, само че от истеричните пристъпи станало ясно, че е претърпяло принуждение.
Затова записващото устройство било инсталирано в играчката ѝ.
Така те чули освен поредицата от плесници, само че и обидите на здравна сестра по заменяне към децата, които ѝ били поверени.
Чува се по какъв начин дамата " инструктира " деца " да си затварят устата " и ги наскърбява на " мръсници " и " животни ".
Галина Христова, шеф на ДГ 27 " Детска китка ", е съобщила, че служителката е признала за случилото се и обяснила държанието си с изтощеност.
Пред кореспонденти обаче същата е декларирала, че не усеща виновност.
Предстои да се реши какво ще бъде наказването ѝ, а родителите упорстват същата повече да няма право да работи с деца.
Припомняме, че това е единствено следващ случай на принуждение в детски градини или учебни заведения у нас. Често обаче жертви се оказват и възпитателите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР