Пореден шофьор вбеси врачани с неграмотното си паркиране във Враца,

...
Пореден шофьор вбеси врачани с неграмотното си паркиране във Враца,
Коментари Харесай

Няма край! Пореден шофьор спря неграмотно в центъра на Враца /снимки/

Пореден водач вбеси врачани с необразованото си паркиране във Враца, научи организация BulNews. В редакцията ни бяха изпратени фотоси от Тодор Димитров. На тях се вижда лек автомобил „ Тойота “ с врачански регистрационен номер. От фотосите излиза наяве, че колата е спряна на пространство, на което умерено може да бъде паркирано още едно возило. В случая обаче това няма по какъв начин да се случи, защото водачът на „ Тойота “-та е решил, че му би трябвало повече място, с цел да отвори вратите си, в противоположен случай може да ожули боята. А може и просто дотолкоз да се простират уменията му зад кормилото и по тази причина да я е проснал по този начин – като с вила.
Каквато и да е повода за по този метод паркираната кола, тя ни минимум не го оневинява. Напоследък в града ни местата за прекъсване са ъгъл, изключително тези, които не са в синя или зелена зона.
Врачани не стопират да се надяват, че въпреки всичко уважението у хората един ден ще надделее над простотията и всички ще стартират да се преценяват с сътрудниците си на пътя, когато паркират своите коли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР