Пореден шофьор на бус с ученици с промили зад волана

...
Пореден шофьор на бус с ученици с промили зад волана
Коментари Харесай

Пиян шофьор седна зад волана на ученически автобус

Пореден водач на бус с възпитаници с промили зад кормилото заловиха в Смолянско. Тази заран към 9.36 часа чиновници на районно управление (на МВР) - Мадан спрели за инспекция в село Оряховец, община Баните микробуса на ОУ " Св.Св. Кирил и Методий " на село Давидково. Автобусът возел 5 деца от учебното заведение на заключителни изяви по план " Твоят час " на МОН в Смолян. Дрегерът посочил, че водачът е с 1.1 промила алкохол в кръвта. 47-годишният В. Б. е от село Загражден. Тъй като промилите са под 1.2, за които би търпял наказателна отговорност, той ще бъде осъден от полицията единствено с административен акт. Шофьорът не е арестуван.

" Работодател на водача е шефът на учебното заведение в Давидково и след извършен сред нас диалог правните отношения му ще бъдат прекъснати още през днешния ден. С децата не вършим никакъв компромис ", съобщи Мария Семерджиева – шеф на Регионалното ръководство на образованието в Смолян.

На 1 юни т.г. - Деня на детето беше арестуван пийнал водач на рейс, който дошъл в Златоград, с цел да транспортира деца на екскурзия. 48-годишният С. Г. К. от гр. Бургас бил подготвен да вози същия ден 100 души с рейс с бургаска регистрация с 1.27 промила алкохол в кръвта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР