Поражението 2:3 на Пари Сен-Жермен от Барселона в първия мач

...
Поражението 2:3 на Пари Сен-Жермен от Барселона в първия мач
Коментари Харесай

Мбапе игра ли срещу Барселона?

Поражението 2:3 на Пари Сен-Жермен от Барселона в първия мач от четвъртфиналите на Шампионската лига провокира доста рецензии във Франция, ориентирани както към подреждането на състава и цялостното показване на парижани, по този начин и за безобразната игра на обособени звезди, отпред с капитана Мбапе.
 Рио Фърдинанд оплю Донарума: Страхливец!
Рио Фърдинанд оплю Донарума: Страхливец!

" Виновен е за два от головете на Барселона "

Френският нападател даде обещание в навечерието на мача, че " няма да се крие против Барса ", думи, които не удостовери, откакто изигра много несъвършен мач. Той бе обезвреден от Кунде и подсигуряващия го Араухо, и по този начин не наклони везните в интерес на тима си.

Спортният в. L`Équipe оцени с неугледна тройка представянето на капитана на френския тим, по-ниска е единствено на Белардо от съотборниците му. " Няма потребност да се заблуждаваме: нападателят на ПСЖ се очакваше с неспокойствие и той се провали. Имаше сили, само че не донесе доста с пробивите си, не съумя да пробие маркировката на противника.

Срещу двойката Кунде-Араухо той постоянно избягваше дрибъла в интерес на подаването, без доста ентусиазъм. В последна сметка той не беше доста рисков и не наклони везните, макар че взе участие в попадението на Дембеле в 48-ата минута ", акцентира вестникът.

Припомнят се напрегнатите връзки сред треньора Луис Енрике и Мбапе, който играе финален сезон с екипа на парижани, преди да се реалокира на " Бернабеу " през лятото. Все отново няма подмятания за възможен спокоен протест на звездата по отношение на испанеца.

Според някогашния капитан на Англия и Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд Мбапе въобще не е играл против Барса.

" ПСЖ не е навън, само че те би трябвало да бъдат доста по-добра версия на себе си в идващия мач ", сподели някогашният британски национал пред TNT Sports.

" Най-добрият състезател в света съгласно мен е Мбапе - той не игра и когато не играе, ПСЖ не получава резултата ", безапелационен в оценката си беше Рио.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР