Поради усложнената пътна обстановка във връзка с ремонта на АМ

...
Поради усложнената пътна обстановка във връзка с ремонта на АМ
Коментари Харесай

Днес и в неделя отклоняват товарното движение по АМ Тракия“ до Чирпан

Поради усложнената пътна конюнктура по отношение на ремонта на Автомагистрала " Тракия “, осъществявани от км 182+294 до км 211+150, и засиления трафик по време на летните месеци за дните 2 юли и 4 юли (петък и неделя) се вкарва краткотрайна организация на придвижването за транспортните средства, предопределени за транспорт на товари с механически позволена оптималната маса над 12 т, както и тегленето на ремаркета и полуремаркета.

От 12.00 ч. през днешния ден до 21.00 ч. в посока от София към Бургас товарните коли ще бъдат отклонявани от 126 км на Автомагистрала " Тракия “ по път II-64 – с. Труд-с. Баня-път I-6-гр. Калофер-гр. Казанлък-път I-5-гр. Стара Загора-АМ " Тракия “ при 208 км.

Същата мярка, само че в противоположен ред, ще се ползва в същия времеви диапазон в неделя в посока от Бургас към столицата. Екипи на Пътна полиция ще подкрепят трафика и ще указват посоката на придвижване на товарните коли на място. По пренасочения маршрут товарните коли няма да заплащат спомагателна толтакса.

Апелът към водачите е да съблюдават прецизно напътствията на контролните органи и да се движат с нараснало внимание в натоварените сектори, както и да съблюдават краткотрайните ограничавания на скоростта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР