Поради перфектната си форма, добре изглеждащата външност и здрав дух,

...
Поради перфектната си форма, добре изглеждащата външност и здрав дух,
Коментари Харесай

Британска пианистка се снима чисто гола, за да разгневи хейтърите /снимки/

Поради съвършената си форма, добре изглеждащата осанка и здрав дух, 40-годишната музикантка Майлин Клас прави всичко, с цел да играе по нервите на своите съперници и да въодушевява своите почитатели. Независимо от обстоятелството, че е гъвкава персона - певица, актриса, модел и пианист, тя не може да си вземе отмора от недоброжелателите, които постоянно се пробват да я унижат, съобщи PA.
За да ги изплаши, тя реши да се снима изцяло гола и да популяризира фитнес плана си, носейки единствено спортни обувки и боксови ръкавици. Тя е гола, с цел да покаже, че не се опасява от нищо и не се срами. Готова е да даде убеденост на тези, които я поддържат.
"Мнението на моите злобари не ме плаши, тъй че не обръщам внимание на това. Вярвам, че за жена, която е родила две деца, наподобявам ужасно. И аз съм горда от себе си и от тялото си ", споделя тя. След раждането на своите деца тя изоставя музикалната си кариера и се посвещава напълно на фамилията. В същото време продължава да спортува и да води деен метод на живот. Тя организира фитнес образования, които разкриват тайните на идеалната фигура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР