Поради някои значителни научни открития, средната възраст сега ви предлага

...
Поради някои значителни научни открития, средната възраст сега ви предлага
Коментари Харесай

Диетата, с която да запазите тялото си по-младо

Поради някои обилни научни открития, междинната възраст в този момент ви предлага дълбока опция да препрограмирате своите гени и тялото си. Храната не е просто гориво – това е потребна информация за вашата ДНК, една хапка в даден миг. Има метод за унищожаване на стареенето, който работи най-добре: яжте най-вече растителна храна, с животинска храна като фалшификация и избирайте противовъзпалителни форми на протеини и млечни артикули.

1. Яжте зелени зеленчуци най-малко два пъти дневно

Започнете деня си със зелен шейк, който съдържа 120 година зелени зеленчуци плюс една лъжица зелен прахуляк (попитайте за марки в локалния магазин за здравословни храни), което може да бъде елементарен метод да извършите всичко по-вкусно.

Защо ви се хапва нещо сладко СЛЕД ястие

2. Изберете кокос, авокадо, гроздови семки, гхи или зехтин

Използвайте нерафинирано органично кокосово масло за готвене и зехтин за салатени дресинги и поливане върху зеленчуци. И избягвайте хидрогенирани или отчасти хидрогенирани масла.

3. Практикувайте от време на време недояждане, като изчакате 12-18 часа сред вечерята и закуската.

За 18-часово недояждане, да вземем за пример, спрете да ядете в 18 часа и яжте още веднъж на обяд на идващия ден. Това наподобява работи най-добре при дамите. За намаляване правете от време на време недояждане два пъти седмично. Само за изгодите от стареенето, правете го един път седмично, като започнете тази седмица. Не забравяйте да ядете богата на хранителни субстанции храна преди гладуването, с цел да сте сигурни, че имате нужните хранителни субстанции. Не яжте най-малко три часа преди лягане. Това значи липса на храна след 19:00 или по-рано, в случай че от време на време гладувате.

Тайните изгоди от карането на КОЛЕЛО

4. Пийте по една чаша органично алено вино два пъти седмично
Лесна, налична и преференциална диета за здрави сърце и съдове
Сърдечно-съдовото здраве е основно да цялостното общо положение на организма. Сърдечните болести оказват отрицателно въздействие на общот...
Прочети повече
5. Ангажирай се да се храниш вкъщи тази седмица

Можете да извършите това, като готвите или сглобявате сами салати, супи и ястия. Когато хората на междинна възраст ядат повече домашно приготвени ястия, те понижават риска от диабет с 13% и затлъстяване с 15%.

6. Направете или купете костен бульон

И пийте топла чаша от него всеки ден. Консумирането на костен бульон е един от най-хубавите способи да попълните колагена в тялото си, тъй че косата ви да възвърне блясъка си. Укрепва и ноктите, ставите и зъбите.

7. Яжте повече риба
Истината за въглехидратите в диетата
Понастоящем диетолозите демонстрират огромна угриженост по отношение на еволюцията на потреблението на въглехидрати и желанията измежду потребите...
Прочети повече
Веднъж или два пъти тази седмица консумирайте или диво уловена риба, като скумрия или сьомга или растителни източници на омега-3, като семена от чиа, ленено семе.

8. Пригответе си ежедневна чаша чай

Чаят би трябвало да е богат на полифеноли. Някои от обичаните ми са чай матча, чай Sweet Rose, чай, подготвен от гъби, анасон, сладостен корен и стевия.

9. Пийте повече вода

Пийте осем чаши филтрирана вода през целия ден и не позволявайте да се дехидратирате.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР