Поради липсата на конструктивен, открит и ефективен диалог с ръководството

...
Поради липсата на конструктивен, открит и ефективен диалог с ръководството
Коментари Харесай

Служителите на външно министерство с ефективна стачка на 1 декември

„ Поради неналичието на градивен, открит и ефикасен разговор с управлението на Министерство на външните работи по поставените протестни претенции, считано от 01.12.2022 година, стачните дейности минават в ефикасни за чиновниците от Централно ръководство ”. Това обявиха чиновници от Професионалното обединяване на държавните чиновници от дипломатическата работа, представени от БГНЕС.

Символичният митинг на българските дипломати на 19 октомври 2022 година не даде резултат, пишат те. Ако липсват резултати по стачните претенции ще има спомагателна организация за ефикасни протестни дейности и в дипломатическите задачи в чужбина, които представляват Република България.

До 01 декември 2022 година ще се организира едночасова ефикасна предупредителна стачка в Централно ръководство на Министерство на външните работи (министерството).

Исканията на дипломатите ни са за почтено възнаграждение за чиновниците на Министерство на външните работи, индексиране на командировъчните средства. Те желаят да спре практиката да се понижава главната заплата при тръгване в дълготрайна командировка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР