Популярното упражнение за стягане на мускулите на цялото тяло, наречено

...
Популярното упражнение за стягане на мускулите на цялото тяло, наречено
Коментари Харесай

Не прекалявай с планка! Колко време и колко пъти е добре да го правим

Популярното упражнение за стягане на мускулите на цялото тяло, наречено планк, е ефикасно за основата на торса. То оказва помощ за стягане на коремните мускули, гърба, бедрата, таза и дупето. При съществуване на едва, отпуснато ядро, е доста по-вероятно постоянно да се оплаква от болки в гърба, врата, раменете, кръста. Появяват се и чести болки в бедрата и коленете. Точно в този случай планк е точното упражнение за справяне с тези проблеми.
Съществуват голям брой рекомендации за това по какъв начин и какъв брой дълго да се извършва това упражнение. Много практикуващи ги позволяват грешката и прекаляват с продължителността на планка. Това освен, че не е потребно за здравето, само че може и да нанесе много вреди на практикуващия.
 Отлагането на извършения стресира душeвността ни - по какъв начин да го избегнем Отлагането на извършения стресира душeвността ни - по какъв начин да го избегнем
Има самобитна зараза, по едно и също време с световната пандемия. Парадоксът на упражненията при напрежението е подсилен от изследване от април 2...
Според специалистите, стоенето в поза планк за 60 секунди три пъти в седмицата е оптималният вид за всеки. Това ще ви спомага за понижаване на болките в тялото, за стягане на мускулите и в това време за предотвратяване от предозиране с това упражнение.
Съществува едно значимо условия. Нужно е да сте в отлична форма с цел да можете да се задържите в поза планк за 1 минута. Ако ви е невероятно да издържите толкоз, не се насилвайте  никога, тъй като ще си навлечете някоя контузия. Изпълнението на планк изисква по-продължителна процедура.
За да не нараните гръбнака и кръста си, също по този начин и част от носещите стави, нужно е да заемете вярната поза за  практикувате планк. Неправилната поза при планк, като втурване на бедрата надолу, може да аргументи неприятни болки в гърба и кръста, настояват специалисти. Добре е да имате наоколо огледало, с цел да следите позата на тялото си. То би трябвало да е в изцяло права линия от главата до глезените без да се позволяват даже минимални отклонения.
Можете да започнете, лягайки с лице надолу и предмишници, легнали изцяло върху постелката. Нека краката ви да са изпънати обратно като пръстите ви бъдат опрени в постелката. Надигнете се от постелката допустимо най-бавно и деликатно.
 За смяната, постоянството, напредъка и пречките по пътя (ВИДЕО) За смяната, постоянството, напредъка и пречките по пътя (ВИДЕО)
Как да имаш проекти за каквото и да било, щом не е ясно на следващия ден какво ще се случи? Парадоксално, само че опитът демонстрира, че при толкоз драс...
Трябва да са ангажирани най-вече коремните ви мускули. Можете да употребявате лактите си за опора или дланите, в случай че ви е по-удобно. Което и да изберете,  тялото би трябвало да е в права линия. Не позволявайте на бедрата ви да се изместват нагоре или надолу.
Бъдете оптимално съсредоточени върху продължителността на упражнението. Трудно ще започнете с 60 секунди. Надграждайте  с по няколко секунди всякога. Важно е и да дишате вярно, когато изпълнявате упражнението. Мускулите имат потребност от О2, с цел да могат да устоят и да действат вярно. Не допускайте грешката да задържате дъха си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР