Популярният руски комик Максим Галкин, известен още и като съпруга

...
Популярният руски комик Максим Галкин, известен още и като съпруга
Коментари Харесай

Максим Галкин в едно искрено видео: Мариупол беше изравнен със земята - но не сме били ние? Какво правим тогава в Украйна?

Популярният съветски комедиант Максим Галкин, прочут още и като брачна половинка на Алла Пугачова, направи сразяващо послание към Русия. И сподели това, което целия свят знае, само че заради особеното състояние, което основава военният спор, по отношение на медиите и прикриването на някои обстоятелства, в страната, която атакува Украйна, към момента се счита, че Русия не е отговорна. Че тя не атакува и който и да го прави, това не е съветската войска. Е, Максим се опита да обори тези изказвания с малко послание към сънародниците в обществените мрежи.

Стори го преди няколко дни по случай празника Пасха, като насочи поздравления и показа, че съзнанието му е ангажирано с значимите въпроси, подбудени от войната в Украйна.



"Защо в толкоз прекрасен ден, когато честваме Пасха, над нас летят ракети? Защо убиват фамилии? Защо лишават живота няколкомесечни бебета? Това не би трябвало да се случва в нито един ден. Русия е отговорна за всичко, а приказваме, че не е. Зверствата в боботя - не сме били ние. Сваленият малайзийски аероплан - не сме били ние. Мариупол беше подравнен със земята - не сме били ние. В Одеса летят ракети - били сме ние, само че не напълно. За нищо не сме отговорни ние. А тогава какво вършим в Украйна? ", бяха думите, с които Галкин доста тъкмо атакува политиката на родината си.

Комикът изрече дълбоки съболезнования на всички, които са изгубили близки във военния спор и несъмнено не съумя да скрие срама, който изпитва от обстоятелството, че негови сънародници лишават животите им.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР