Популярният поп-фолк певец Ангел е починал тази нощ в София,

...
Популярният поп-фолк певец Ангел е починал тази нощ в София,
Коментари Харесай

Фолк певецът Ангел издъхна в Исул


Популярният поп-фолк артист Ангел е умрял тази нощ в София, съобщили са негови близки. Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват по какъв начин се е стигнало до съдбовния край, откакто е бил съвсем излекуван от пневмония.

По думите им, Ангел, който е татко на малко дете, се е разболял преди десетина дни и е постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.

Изпълнителят е имал построени спортни привички като да вземем за пример да кара колело десетки километри. Той се възстановил бързо и имал желание да си тръгне от болничното заведение.

Той към този момент не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се утежнява и би трябвало да го реалокират в болница с по-добър кислород”, споделя близка на артиста.

В последна сметка Ангел бил настанен в “Исул”, където се почувствал добре. Той приказвал с околните си през вчерашния ден и звучал доста добре. Докато тази заран от лечебното заведение не съобщили кошмарната новина, че артистът е умрял, тъй като дишането му спряло в резултат на зараза от ковид.

“Как по този начин внезапно тази нощ се разболя от Коронавирус и умря, в случай, че през вчерашния ден звучеше отлично?! Дори поръча да му донесат скара и изяде огромно количество карначета. Ако човек е болен, той не би имал подобен апетит”, споделя близката на артиста, предава Блиц.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР