Популярният и много влиятелен руски националист Игор Гиркин-Стрелков отправи нова

...
Популярният и много влиятелен руски националист Игор Гиркин-Стрелков отправи нова
Коментари Харесай

Руският краен националист Стрелков: Путин да слезе от розовото пони! Губим войната скоро

Популярният и доста авторитетен съветски националист Игор Гиркин-Стрелков насочи нова порция рецензии към военното ръководство в Москва. Известният и като терорист Стрелков предизвести, че остава малко време преди загубите на фронта в Украйна от тактически да се трансфорат в напълно съществено проваляне.

В канала си в Телеграм той удостовери, че ВСУ са съумели да завладяват Високопиля в Херсонска област и дефинира това като " чувтвителен тактически крах ".

Стрелков се подигра на последните поръчки на чеченския водач Рамзан Кадиров, който разгласи, че неговите брадати бойци са предприели нова атака в Донбас. 

" Няма да разясня в детайли изказванията на Рамзан Ахматович. Просто ще ви припомня, че всички негови предходни изказвания за " съответни ", " ефикасни " и други " стадии " се оказаха... по какъв начин да го кажа по-меко... " не отговаряха на действителността ", написа той в Телеграм.

Руския краен националист разгласи, че е черноглед, наблюдавайки хода на бойните дейности.

Не чакам НИКАКВИ огромни триумфи на съветските въоръжени сили през идващите 2-3 месеца. А какво ще стане по-късно? След това смяна може да има, в случай че Кремъл престане да " лети на сини облаци на розови понита " и откри сили да огледа истината в очите ", безапелационен е Гиркин-Стрелков.

Според него е извънредно време специфичната военна интервенция да бъде сменена от същинска война (с военно състояние, готовност на армията и стопанската система и т.н.).

" Но в случай че кремълските старейшини не се решат да създадат това, след 2-3 месеца ще имаме не тактическо проваляне, а напълно сериозна загуба. И това е - наблягам - една много оптимистична прогноза (по отношение на началния миг на бъдещите поражения) ", написа терористът в Телеграм.

Стрелков е търсен от 2014 година от управляващите в Киев военнопрестъпник. Той бе пълководец на противозаконните въоръжени формирования в Донбас, които възпламениха войната в Украйна. За задачата той получаваше обилно финансиране от близкия до Кремъл олигарх Константин Малофеев. Бившият полковник от ФСБ, който бе министър на защитата и един от водачите на сепаратистите от така наречен ДНР, се счита и за главния обвинен за свалянето на малайзийския Боинг-777, на борда на който починаха 298 души.

След началото на войната в Украйна Гиркин-Стрелков обаче въобще не пести рецензиите си към Кремъл. Смятан е за почитател на крайните нацисти в съветската политика, които упрекват Путин в отстъпчивост и колебливост. Във видеопосланията си в последно време той постоянно приказва за това, че генералите в съветската войска и управлението на Министерството на защитата в Москва са идиоти, които ще изгубят войната, и че рискът Русия да се разпадне е доста огромен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР