Популярният американски спортен журналист от ESPN Стивън Ей Смит обяви

...
Популярният американски спортен журналист от ESPN Стивън Ей Смит обяви
Коментари Харесай

Журналист: Липсата на секс ще провали остатъка от сезона в НБА

Популярният американски състезателен публицист от ESPN Стивън Ей Смит разгласи забавна версия за иден неуспех на доиграването на сезона в НБА. Според него неналичието на секс ще повлияе отрицателно на представянето на играчите.

Както е известно, шампионатът в Лигата на извънземните беше преустановен в средата на март, откакто бяха открити първите играчи, инфектирани с ковид. Очаква се подновяването на сезона да бъде на 30 юли в Орландо (щат Флорида). Ще вземат участие 22 от общо 30 тима. Мачовете ще се организират в развлекателния комплекс „ Дисни Уърлд “.

„ Действително ли някой си мисли, че тези млади мъже в продължение на три месеца ще устоят, без да имат половите контакти, на които са привикнали? Някой би трябвало да го каже на висок глас. Всички дано са наясно, че тези момчета няма да стоят дълго, без да се срещнат със своите съпруги и приятелки. Точно по тази причина се искаше шампионата да бъде доиграно в Лас Вегас, защото там се предлагаха условия за приемане на играчите и техните фамилии. Големият проблем е, че през първия месец в Орландо баскетболистите ще бъдат сами и това ще повлияе на представянето им. Честно ви споделям, никой няма да стои като консервиран в стъкленица. Всички ще търсят непосредственост с дамите в своя живот “, разгласи Смит в ефира на американската спортна телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР