Популярният актьор и режисьор Влади Въргала, известен със силните си

...
Популярният актьор и режисьор Влади Въргала, известен със силните си
Коментари Харесай

Влади Въргала влиза в комитета срещу джендър идеологията в училищата

Популярният артист и режисьор Влади Въргала, прочут със мощните си цивилен позиции, влиза в Инициативния комитет за провеждането на референдум против влизането на джендър идеологията в българските учебни заведения, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Той е следващото знаково име, което декларира безапелационната си поддръжка към самодейността на Българска социалистическа партия в отбрана на децата и българското семейство. По-рано в Инициативния комитет влязоха Нешка Робева, някогашният ректор на НСА проф. Светослав Иванов, героят от САЩ-94 Емил Костадинов, международният първенец по повдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежите по футбол Ангел Стойков, авторитетният правист Владимир Шейтанов.

Своята гражданска поддръжка за провеждането на референдум съобщи и бригаден военачалник Стефан Стефанов, някогашен заместник-директор на военното разузнаване и ръководител на столичната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса, както и контраадмирал Петър Странчевски.

Всички публични престижи, присъединили се в Инициативния комитет, влизат в него по лично предпочитание и в персонално качество в отбрана на общата идея в отбрана на българските деца и семейство. Комитетът остава отворен за нови членове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР