Популярният актьор и режисьор Ники Илиев и бившата му съпруга

...
Популярният актьор и режисьор Ники Илиев и бившата му съпруга
Коментари Харесай

Две години след развода Саня и Ники се събраха - slava.bg

Популярният артист и режисьор Ники Илиев и някогашната му брачна половинка Саня Борисова се още веднъж дружно, написа вестник "Телеграф " в днешния си брой.

Това подсказва последният споделен фотос на 37-годишната видинчанка в обществената платформа Инстаграм. На него тя театралничи с домашния любим на Ники, като по всичко проличава, че фрагментът е изработен от самия него.

Момент
Създателят на „ Живи митове “ нееднократно е споделял, че кучето, което гледа, е най-хубавият му другар. В уебпространството Саня показа фотография точно с домашния любим на екссъпруга си, което добави със прочувствен текст. „ Освен, че желая да споделя с вас миг от разходката ми с Анджи – нещо, което в този момент оценявам повече от всеки път, сме подготвили нещо прелестно за вас “, написа Борисова, предизвиквайки почитателите си в онлайн игра с награди. Мнозина разпознаха кучето на Ники, пък и актрисата сама удостовери съмненията, пишейки името му като коментар. Затова, че връзките им са потръгнали след злощастния бракоразвод, загатна нежната половинка при започване на тази година. През януари тя пусна и няколко благи мнения под фотосите на Илиев, част от които с емотикони сърца.

Афера
Всъщност синът на Бойко Илиев в никакъв случай не е коментирал по отрицателен метод раздялата им, постоянно е подчертал на любовта и положителните си планове към Саня, пожелавайки й благополучие. След нея той не се впусна в нито една сантиментална случка. Имаше клюки за връзката му с актрисата Даяна Ханджиева, само че пред „ Телеграф “ тя отхвърли да са имали спекулация.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР