Популярният актьор и политик Стефан Данаилов най-после склони да разкаже

...
Популярният актьор и политик Стефан Данаилов най-после склони да разкаже
Коментари Харесай

Стефан Данаилов описа живота си в книга

Популярният артист и политик Стефан Данаилов най-сетне склони да опише преживелиците си в автобиография - тя излиза точно на 75-ия му рожден ден на 9 декември.
 
За тогава е планувана и премиерата в Народния спектакъл на " Романът на моя живот " , оповестяват издателите.
 
 БГНЕС

Книгата е писана в съавторство с журналиста и продуцента Георги Тошев , въз основата на доста изявленията, мемоари и фотоси - от детството до днешни дни.
 
В " Романът на моя живот " има всичко - и смешни случки от детски пакости, и любовни истории, и разкази от снимачните площадки, и незнайни до момента детайлности за политическите борби на Стефан Данаилов.
 
 БГНЕС

На 27 години той става най-известният човек в България около сериала " На всеки километър " , тъй че в книгата става дума и за тежестта на славата . Специално място е отделено на партньорките му в киното, измежду които са Катя Паскалева, Невена Коканова, Доротея Тончева, Виолета Гиндева, Боряна Пунчева, Аня Пенчева и доста други.
 
Макар да е предпазлив в детайлностите и да слага брачната половинка си преди всичко, Ламбо дава да се разбере, че с някои от тях връзките са надхвърлили колегиалното партньорство. Той не икономисва и мъчителните си прекарвания - поради общественото нахлуване в персоналния му живот и поради загубата на близки хора, означават издателите.
 
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР