Популярният 41-годишен руски рапър Алексей Долматов, по-известен на широката публика

...
Популярният 41-годишен руски рапър Алексей Долматов, по-известен на широката публика
Коментари Харесай

Рапър показа как любовница му прави френска любов и разгневи мрежата

Популярният 41-годишен съветски рапър Алексей Долматов, по-известен на необятната аудитория с псевдонима си Гуф, е изумил почитателите с новите си фотографии.

В своя акаунт в Инстаграм изпълнителят е разгласил обща фотография с 24-годишната си другарка Юлия Королева. На нея двойката се прегръща, като моделката целува Гуф по бузата, а той от своя страна демонстрира непристоен жест към клиентите, пожелавайки положително утро. Но, както се оказва, освен жестът се е оказал непристоен.

В секцията за истории в Инстаграм рапърът е допълнил фотографията си си с още една, на същото място, само че Юлия към този момент не гушка Гуф, а е коленичила пред него и явно му прави френска обич. Поради размера на фотографията няма да е допустимо да бъде прегледана добре, само че почитателите са сигурни, че към този момент са разбрали всичко.



В мненията под фотографията доста от потребителите са се разгневили на двойката, като ги поучават да оставят този тип интимности зад затворени порти и да не ги популяризират измежду милионната публика.



Но има и такива, които просто не утвърждават избора на кумира си. „ Айза беше по-добра “, означават почитателите, макар че Гуф се раздели с Айза Анохина още през 2013 година. След нея последва Кети Топурия, а в този момент рапърът се среща с моделката Юлия Королева, чиято годишнина от началото на връзките им той отпразнува единствено преди няколко месеца.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР