Популярната като Мегз дизайнерка Миглена Каканашева припадна в съдебната зала,

...
Популярната като Мегз дизайнерка Миглена Каканашева припадна в съдебната зала,
Коментари Харесай

Мегз припадна в съдебната зала

Популярната като Мегз дизайнерка Миглена Каканашева припадна в правосъдната зала, откакто извика на любовника си Румен Рончев: „ Обичам те повече от всичко, обич! “, а той даже не я погледна. Когато Мегз рухна на земята, брачната половинка на Рончев – Зорница, разгласи: „ Циганка, единствено циркове прави! “

Любовната драма се разигра, откакто Пловдивският областен съд остави в ареста Румен Рончев, упрекнат, че дружно с Мегз и братовчед й Антон Лесов са създали опит да извършат застрахователна машинация. През септември м. година джипът на Мегз бил разгласен за откраднат, само че след това елементи от него били открити в парцел на Лесов. Мегз е на независимост против гаранция от 10 000 лева, а Лесов – с „ подписка “.

Обвинението против Рончев е за отнемане и юристът му Стефан Атанасов изясни, че клиентът няма по какъв начин да бъде упрекнат в сходно нещо, тъй като нито е владеел колата, нито му е била поверена да я пази. Той цитира Виктор Юго с думите му: „ Лесно е да бъдете положителни, само че аз ви приканвам да бъдете обективни! “, а след това и Оскар Уайлд, който споделя: „ Всички сме в канавката, само че някои от нас гледат към звездите. “ Адвокат Стефанов настоя съдът да даде опция на Рончев да гледа към звездите, само че това не се случи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР