Популистът от „Дондуков“ 2 на маймуни ни обърна.Сега пък децата

...
Популистът от „Дондуков“ 2 на маймуни ни обърна.Сега пък децата
Коментари Харесай

Радев ни обърна на маймуни! Сега пък децата да се връщали в училище?! Къса си опашката и слага на пангара слугата Стойчо Кацаров

Популистът от „ Дондуков “ 2 на маймуни ни обърна.

Сега пък децата да се прибирали на училище…

След като точно служебната хунта ги спря оня ден…

Сподавен от уплах, че губи изборите, Радев реши да си скъса опашката и се разграничи от личното си държавно управление. Скарал се на министрите си за ограниченията, които будели „ отвращение “?! Тестовете не били безплатни…А за какво не са, нали половин година той ръководи България?

Сетила се Мара да се побара. Сякаш тия ограничения не са били съгласувани с него преди да се издаде указът.

Шубето е огромен боязън, а Радев бърка страната с казарма.

Да де, само че в тази ситуация си имаш работа не с униформени, длъжни да козируват, а с естествени жители, които имат права. Вчера му скимнало да спре децата от учебно заведение, през днешния ден ще ги връща. Това, че фамилиите са си създали някакви проекти, пренастроили са графиците си съгласно кефа на хунтата – няма предсказание. Айде в този момент отбой, в изходна позиция. Иди ми, дойди ми. Авантюризъм, паникьорство, които ни излизат скъпо.
свързани новини22910преди 1 часа34232преди 53 минути
Целта на фатмака е да трансферира виновността върху прислужникът си Стойчо Кацаров, а той да излезе чист. Така един ден ще си измие ръцете и с Бойко Рашков.

Номерът няма да мине. Ще търсим отговорност от господаря – всички дейности на служебния кабинет са функционалност от неговата воля. Провалът с ковид и измрелите българи ще тежат на неговата съвест.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР