Поприпомнихме си тези дни как август може да бъде септември,

...
Поприпомнихме си тези дни как август може да бъде септември,
Коментари Харесай

5 монохромни тоалета с къси панталони, подходящи за различен тип фигури

Поприпомнихме си тези дни по какъв начин август може да бъде септември, само че няма да го пуснем още толкоз елементарно лятото. Затова използваме до последно да носим обичаните си летни. В топлите дни на никой не му се носят дънки (освен в случай че не са шорти), тъй че късите панталони са много по-предпочитани. Под формата на бермуди те има по какъв начин да бъдат носени даже и в офиса. Не всички обаче имаме съвършени тела, само че пък това не значи, че не можем да ги носим. Затова ще се опитаме да ви насочим към избрани модели, съобразени с вашата фигура.

Най-привилегировани са слабите девойки, които могат да носят и по-тесни, и по-широки модели, без значение от дължина или височина на талията. Така че изборът им сигурно е много елементарен. За тях сме избрали един тоалет на @carodaur, който е напълно в черно и е подобаващ за някое вечерно излизане.
 Съвместната историческа комисия: Цар Самуил е държател на българско царство 15 авг 2022 | Светите братя Кирил и Методий, св. Климент Охридски, цар Самуил, св. Наум Охридски - това са историческите персони,...

При по-нисък растеж е значима дължината на самите панталонки, като е добре да се заобикалят бермуди или дължина към коляното, тъй като се получава съкращаване на силуета. Подходящи са моделите с висока талия, които пък в допълнение могат да го издължат. Хубаво е да се комбинират с обувки на ток или платформа или най-малко да се заобикалят такива с каишки към глезена, които съкратяват крайници.

Какви къси панталони да изберете, когато сте по-закръглени? с висока талия са вашият най-хубав съдружник, тъй като те акцентират талията и обрисуват по-елегантно ханша. Добре е да са от разтеглива материя, като късите панталони за колоездене също са алтернатива. Избягвайте ултра късите дължини.

По-високите девойки също са късметлийки, тъй като могат да си разрешат от доста къси панталони до елегантни. Зависи какъв брой желаете да покажете от краката си. Ще ви стоят доста добре и oversize моделите.

При по-мускулести крайници е добре да избягвате прилепнали панталони. По-широките, само че пък с висока талия ще обрисуват по-добре атлетичното ви тяло. В допълнение с обувки на ток ще изглеждате зашеметяващо.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР