Попфолк певицата Мария и третият й съпруг - бизнесменът Мирослав

...
Попфолк певицата Мария и третият й съпруг - бизнесменът Мирослав
Коментари Харесай

Мария спи за 10 бона в Дубай! Фолк певицата разполага изцяло със семейния бюджет

Попфолк певицата Мария и третият й брачен партньор - предприемачът Мирослав Соколов, се отдадоха на сантиментален воаяж в Емирствата, където единствено настаняването в ултралуксозния хотел, намиращ се наоколо до известния плаж „ Джумейра “, им е коствал близо 10 000 лева, сподели информация на „ Галерия “.

Преди седмица светската двойка се насочи към Дубай. Снимки от престоя Мария показа в уеб пространството, отбелязвайки местоположението си. За да подчертае, че е отседнала в първокачествен хотел сексапилното миньонче пусна част от изгледите към най-голямото виенско колело в света и към блестящите небостъргачи.

Отварачката , както постоянно не престават да назовават певицата в светските среди, сложи фокус и към кухнята. Само в хотела, тя и Мирослав имат опцията да опитат достоверна турска кухня, италиански или гръцки специалитети. Бившата пайнерка се възползва всекидневно от фитнес залата. От няколко месеца насам тя е на специфичен хранителен и подготвителен режим, с който цели да извaе тяло за топлите дни. Резултати не липсват, като ласкавите мнения под разсъблечените й фрагменти не стопират да се усилват.

Малко по-рано съпрузите си подариха меден месец в Швейцария, несъмнено, залагайки още веднъж на петзвезден хотел. Дни след финала, те се насочиха към Хърватска. Според осведомени 40-годишната фолк звезда разполага изцяло със фамилния бюджет. Радва се на разточителен живот, както бе и в предишното.

Преди да се залюби със Соколов, тя бе жена на Християн Гущеров . Същият се грижеше да не и липсва нищо. Дълго време живееха във фамилния папат, където в този момент се е настанила някогашната плеймейтка Светлана Гущерова, която за разлика от Мария се съгласи и подари Християн с две деца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР